Ohjeita

Ohjeita kirjoittajille

Tälle sivulle olemme koonneet sarjakohtaisia ohjeita kirjoittajille ja toimittajille.

Suomalais-Ugrilaisen Seuran sarjojen julkaisutoiminta on siirtymässä verkkoon. Julkaisualustana toimii pääasiallisesti OJS-palvelu journal.fi. OJS-palveluun ovat tällä hetkellä siirtyneet SUSA, FUF ja UH.

SUSA

Suomalais-Ugrilainen Aikakauskirja (SUSA) on siirtynyt käyttämään julkaisualustanaan journal.fi-palvelua. SUSA:n uusimman numeron löydät osoitteesta http://journal.fi/susa. Kirjoittajia pyydetään lähettämään artikkelinsa journal.fi-palvelun kautta.

Ohjeita SUSA:n kirjoittajille (In English)

FUF

Finnisch-Ugrische Forschungen (FUF) on siirtynyt käyttämään julkaisualustanaan journal.fi-palvelua. FUF:in seuraavan numeron löydät osoitteesta http://journal.fi/fuf. Kirjoittajia pyydetään lähettämään artikkelinsa journal.fi-palvelun kautta. HUOM! FUF ei ole vielä julkaissut yhtään numeroa journal.fi-palvelun kautta.

Ohjeita FUF:in kirjoittajille 
Anleitung für die Formatierung der Artikel in FUF

UH

Uralica Helsingiensia (UH) on siirtynyt käyttämään julkaisualustanaan journal.fi-palvelua. UH:n uusimman numeron löydät osoitteesta http://journal.fi/uh. Kirjoittajia pyydetään lähettämään artikkelinsa journal.fi-palvelun kautta.

Päivitämme tähän myöhemmin ohjeet UH-artikkeleita varten.